SKRIVET: 2010-05-31, kl 22:16:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

REF torrshampo & SATC



Fick detta snuskiga bästa torrschampo av min fina kollega E förra veckan. Håret blir som rumpnissarnas i Ronja rövardotter, fast på ett bra sätt ; )


Kom nyss hem från ett biobesök med min älskade mami, vi såg den senaste SATC filmen. Betydligt bättre än den första, så alla som gillade den måste verkligen se denna ; ) Nu väntas parma/honungsmelons rullar och massor av pussar tillsammans med min fina prins! ♥

SKRIVET: 2010-05-31, kl 16:06:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

dagens: same same but diffrent ~ bubblegum



Våran Prinsessa ville vara med på bild när jag tog bilden i morse, haha =P Dagens make up är nästintill så simpel som igår, fast idag har jag använt rosa & lila skuggor från den matta 88 paletten samt att jag bytte ut Isadoras läppenna rose mot MUS potgloss way : )

Mina ögon rinner som tusan idag, så jag hoppas att allt sitter någorlunda på plats idag iallafall, för ikväll blir det SATC för hela slanten. Yay ! ♥

SKRIVET: 2010-05-30, kl 22:22:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens make up: bubblegum





Längesedan jag skrev här nu, men det har varit full rulle i helgen : ) Dagens make up är riktigt simpel.

Bas: Maybellins satin foundation i färgen sand
samt Make up stores rouge sugarpink.

Ögon: Isadoras eyeliner i färgen svart
samt Max factor 2000 calorie mascara
& brynen har målats med Make up stores M/s Kakaw

Läppar: Max factors läppenna 16 i färgen Rose.

Strazz stenarna från Make up store är fästa med deras vita ögonfranslim.
Imorgon hade jag tänkt tipsa om en underdunder bra produkt för er med platt hår ; )

SKRIVET: 2010-05-26, kl 12:21:30 | PUBLICERAT I: Nails & Toes

Something purple





Foto: John Phot & Nails: Nails By Emma

SKRIVET: 2010-05-20, kl 20:31:10 | PUBLICERAT I: Nails & Toes

Lättlackat


Har massor av INM & China Glaze lacker hemma, som jag har tagit hem från mitt företag. Ett av dessa är detta lila lack i färgen LOL från Chaina Glaze serie OMG. Tänkte bara visa ett roligare alternativ (än vanligt enfärgade naglar) som jag tvärkladdade på (innan jag bytte till det korall färgade lacket från INM igen, hehe). Här har jag duttat på små prickar med lackens penslar prickar i färgerna 108 (den gröna, viva la diva) och white on white (den vita, China glaze). Fort gjort! : )

SKRIVET: 2010-05-20, kl 07:30:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens: behind the stars



GODMORGON ! Själv har jag varit vaken från kvart över fyra, då min sambos väckarklocka ringde. Populärt? När han for en timme senare, så klev jag upp. Dagens make up är en svart/lila/silvrig make up, orkade inte tänka & leka kreativ, så svabbade mest på allt =P Insåg också nu att jag har ett katthårstrå mitt på kinden, snyggve ! Ska börja bege mig till jobbet, jobbar till ett & sedan börjar tvättiden klockan två. (Idag ääälskar jag att tvättpåsarna är fyllda och färdiga för en omgång i tvättmaskinen). Hörs senare : )

SKRIVET: 2010-05-19, kl 21:20:50 | PUBLICERAT I: Nails & Toes

INM out the door


Dagens lack: korallfärgat med guldglitter. Dock så är namnet borta sedan läänge, då detta lack är mitt favorit och är väldigt välanvänt vill jag lova (speciellt på våren/sommaren). Förlåt för tratt målandet, hade sjukligt bråttom som den tidsoptimist jag är.. haha=P

SKRIVET: 2010-05-19, kl 12:59:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens: orange





Hallådär! Produktinformationen kommer upp ikväll, ska nämligen springa ned och hjälpa S hitta en present till hennes man nu. Det förvånar mig inte om det slutar med en klocka från Fossil, särskilt om jag får bestämma ; )

Senare idag ska jag springa förbi T & lämna in en jobbansökan, därav matchningen mellan naglar och örhängen. Örhängena fick jag av gullepluttan Pia för mååånga år sedan ( Så nu vet du hur dom ser ut.. host host)

Later babes ♥

SKRIVET: 2010-05-17, kl 14:39:07 | PUBLICERAT I: make up

Dagens: Oh so pink





Klockan 06:30 i morse stod jag & skrubbade duschen, sedan har dagens timmar rasat förbi i städning, diskning, jobbsökande etc. Ska snart gå ned till företaget och vässa tassarna på några kunder : ) skojmoj!

Men först dagens make up; som är väligt simpel, men färgglad :)
(Dagens make up: Allt från make up store, om inget annat anges)
M/s Kakaw
M/s Satin
Glitter i färgen Silver
Kajal: Snowflake
rouget sand
Isadoras Eyeliner black
Noubas läppenna i färgen 63 & läppglanset lipshine volume i färgen 65

SKRIVET: 2010-05-12, kl 11:19:21 | PUBLICERAT I: make up

Dagens


Idag är jag, förutom mitt företag, arbetslös. Hemköp Umeå stänger för allmänheten den första Juli, och sedan för alltid den första september i år. Jag älskar mitt jobb, så nyheten kom som en bomb igår förmiddags. Vissa grät, andra blev förbannade men framförallt - chockade. Idag ofentligörs nyheten i alla länets tidningar. Förmodligen kommer allt gå väldigt fort, men det kommer finnas kunder som frågar och är nyfikna. Det är bara att ta tag i det sura äpplet och bemöta dom med raka ryggar idag. Varför vänta? Jag beger mig nu, så vi får det bortgjort!

Dagens make up: Allt från make up store om inget annat anges.

M/s Kakaw
M/s Satin
Eyeshadow nr 4 (Mist stockholm)
M/s city jungle
Glitter i färgen Aqua

På kinderna har jag rouget sand & på läpparna h&ms läppglans i färgen pink.
Håll tummarna för mig idag?
Kramar ♥

SKRIVET: 2010-05-11, kl 12:47:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens: purple rain





Mina ögon rann som aldrig förr igårkväll, så all min make up låg under ögonen istället för på =P därav utebliven balinspirerad makeup. Dagens make up är dock väldigt simpel, då den endast innehåller tre färger (två i lila toner & en i vitt)


Dagens: Allt från make up store om inget annat är angivet:
M/s hyacinth
M/s flamenco
M/s satin

På kinderna har jag rouget sand & sugarpink. & på läpparna har jag potglosset way : )
Nu ska jag kila ned till banken & göra lite ärenden, och sedan blir det raka vägen till jobbet. Hörs senare ikväll ♥

SKRIVET: 2010-05-10, kl 19:19:19 | PUBLICERAT I: make up

Snowflake

På vägen till mataffären idag råkade jag slinka in på Make Up Store, vilket jag alltid bara tycks göra när jag har köpförbud. haha =P Hur som helst, hem följde kajalen snowflake och jag var genast 130 kronor fattigare. Hittade även en cybershadow i limegrönt, som var som en orgasm för ögat. Så nästa gång du (som vågar färg) besöker Make up store, släng ett extra koöga på C/s i färgen lime.  

Ikväll dyker en bild på en balinspirerad make up upp, så håll ögonen öppna=)

SKRIVET: 2010-05-10, kl 14:16:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens make up: summergreen


Vaknade imorse med läppar stora som apelsinklyftor. Haha =P varför händer det alltid när man har viktiga ärenden den dagen att göra? Folk får helt enkelt tro att jag har gjort en Kissie.

Dagens: allt från Make up store om ingenting annat anges
Eyeprimer clear 
M/s flamenco
M/s satin
M/s city jungle
M/s eclipse
Single eye shadow nr 47 & 57 (Nouba)

På kinderna har jag make up stores rouge Oh so fresh och på läpparna deras läppstift Exit .

Nu ska jag försöka skynda mig & träffa S. Stackaren är sämre än mig på att hitta här i stan ; )

SKRIVET: 2010-05-10, kl 00:50:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

ring the alarm




Bjuppar på en dagens make up bild i orange/rött/svart. Hann dock inte ta en bättre bild innan jag rusade i väg & efter jag kletade på lite mer gel eyeliner vid vattenlinjen. Hoppas det funkar ändå ; )

Jag har använt:
Famous (Make up store)
Oh so fresh, rouge (Make up store)
Bloom C/s (Make up store)
Eye Shadow nr 6 (Mist stockholm)
Nr 29 & 30 från double bubble (Nouba)
Isadoras Eye liner black
Make up stores gel eyeliner (nedre fransraden)
Max faktors 2000 calori mascara

SKRIVET: 2010-05-08, kl 23:53:46 | PUBLICERAT I: Skönhet

frost





Förlåt för röda ögon och dålig kvalite. Mina ögon har runnit som nigara fallet ikväll, så jag försökte fota innan all min make up låg på kinderna istället för runt ögonen ; ) Sprang över till företaget ikväll och hämtade hem lite olika färgkombinationer från Nouba stället. Eftersom att jag aldrig någonsin förr har haft blå make up, så var det givet att prova en blå-svart make up ikväll med tre vita/silver prickar i slutet av ögat. Vi får se om jag vågar ha en blå make up även utanför min lägenhet någon gång också, efter ikväll dvs: )

Nu skall här duschas & skrubbas. Imorgon väntar jobb och data installation. Later ♥

SKRIVET: 2010-05-07, kl 22:46:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

fröken lila

 

Två sketna bilder på min nya världsfina & lila hall. Som jag har jagat efter krokar, korgar och hatthylla. Tillsist efter månader av letande, och inget finnande -  så tog vi vad jag hade hemma. ( En silvrig Lack hylla & tre vita deodlampor från IKEA, krokar från Classes & korgar från Åhléns) Har även letat krogar med 27*27 mått, men inte hittat. Så det fick helt enkelt duga med 30*30 mått ; )

Har tvättat fyra fullmatade tvättkorgar med tvätt, bjudigt mor & far på lunch och jobbat på salongen i afton. Fick bryn färgade & plockade av bästa L, så nu är jag mer nöjd än någonsin. Fin dag, med fint slut. Älskade familj och underbara kunder gjorde denna dag fantastisk. Tror jag minsann även grinade en skvätt av glädje idag, mer om det någon annan gång.  

SKRIVET: 2010-05-06, kl 22:11:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

iittala Marimekko



Trots en uppsjö av budgetalternativ av iittalas ~ Marimekko skål, så står en äkta iittala skål i färgen klar högst uppe på min önskelista. Vacker , tidlös och rymlig. Vad mer kan man önska sig? : ) kostar 229 pengaklirr och kommer från nätbutiken RoyalDesign. ♥

SKRIVET: 2010-05-05, kl 19:06:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

pappersarbete


Skål från Twinshome
Ljus från Broste
Mugg från Filippa K / Rörstrand

Sitter och jobbar med en hel hög fakturor & annat som skall sorteras företag/bostad/privat. Som tur är har jag mitt favorit thé från Turkiet och favvosarna lakrisal som håller mig sällskap innan det blir dags för efterlyst och en liten joggingrunda. Later ♥

SKRIVET: 2010-05-05, kl 13:22:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

En blogg



Som jag mer än gärna besöker är Daniel Roos Pastry blogg. Chef på operakällaren i Stockholm med fantastiska bilder på olika maträtter & desserter. Det är när man besöker Daniels blogg, som man önskar att man hade lite mer tålamod för att slänga ihop lika fantastiska desserter som honom ; )

 

 

SKRIVET: 2010-05-04, kl 23:29:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

powerwalk, thé & mexicanos




Kom nyss in efter en 50 minuters jobbig, men ack så härlig powervalk. Nu sitter jag ihopkuren i soffan med grönt thé och välkryddade mexicanos. Hoppas att ni har haft en fin kväll ikväll ♥

SKRIVET: 2010-05-03, kl 19:03:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

drömmar i vitt och rosa..


Hallen som går i silver & lila, blev äntligen klar igår. Som jag har längtat! Nu finns det andra projekt som skall tas tag i. Nästa rum som skall renoveras är min klädkammare som ska gå i vitt och ljusa rosa toner. Tanken är att väggarna skall fyllas med vita enkla 'lack'-hyllor från IKEA, ordning & reda på hyllorna med hjälp av vita 'kasett'-lådor också dem från IKEA. Sedan får vi helt enkelt se ; ) hög, vit spegel från Jysk.


Nu ska jag mysa ned med middagen, som idag står av pesto och spagetti framför halv åtta hos mig. Hoppas ni alla fått en vacker start på denna vecka ♥

SKRIVET: 2010-05-03, kl 00:21:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

iittala kivi apple green

 

 


För någon vecka sedan fick jag hem tre ljuslyktor i färgen apple gren från det finska märket iittala, men eftersom att grönt verkligen inte är min färg så fick dessa tre färgklickas förflyttas till Prinsens hem. Tror dock inte att det kommer att dröja så länge, innan något annat från iitalas kivi-serie kommer att finnas hemma hos mig. Riktigt fina ljuslyktor, speciellt i färgerna ljusrosa, vitt och grått. ♥

Lyktorna kostar 109 kronor styck och kommer ifrån designonline.